Service

I Lerums kommun bor över 41 000 människor. Här finns ett rikt utbud av butiker. Små specialbutiker samsas sida vid sida av större kedjor – vilket ger en stor valmöjlighet. Bland butikerna i Lerums centrum finns vitvaror, färg, bokhandel, konfektion, inredning-presenter, parfymeri, blommor, leksaker, guld, m.m. Här finns också banker, Systembolag, apotek, fastighetsmäklare, caféer och restauranger.
Alla med mycket hög servicegrad och stort kunnande inom sin bransch. På Bagges Torg finns kommunhuset där du har tillgång till medborgarkontoret – KomIn där du kan få information om allt ifrån vandringsleder, badsjöar och föreningar till vem som har hand om kiosken vid Aspevallens fotbollsplan. Välkommen!

Serviceutbud:

Apotek AB

Kronans Apotek

Lerums Begravningsbyrå

Fjällmans Begravningsbyrå

Vårdcentral och Läkare

Tandläkare

Lerums kommun

Vill du ha mer info eller bli medlem?

Kontakta mig

Marianne Sörling